Fredagen på Støperiet blir det en herlig miks av DJene Danby Choi, Spilt Melk, Superkind og Berlesconi som sammen sørger for sjangerbredde og et gulv man aldri blir lei av. 

Danby Choi (24) er resident DJ på den ærverdige technoklubben The Villa i Oslo og har spilt på klubber i hovedstaden siden han var 18 år. Men det er i de senere årene at han har stadfestet sin posisjon som DJ, med en rekke vellykkede klubbkonsepter og -kvelder. Typisk for spillestilen er at den er full av overraskelser og på tross av sjangernormer for å skape dynamikk.

Kim Dürbeck og Rulefinn, to vinylnørds med over 15 år spilleerfaring og en forkjærlighet for blast beat og afrikanske trommer, etablerte Superkind-konseptet da de spilte sammen på en liten klubb i Tokyo i fjor, og slapp en 12» på Rulefinns label Finnitus kort tid etter dette. DJ-settene deres seiler elegant mellom Disco, Funk, Techno og soul, sånn ca.

Renée Reif og Kristina Holt har i flere år fått Oslo til å danse på hver sin kant, før de utvekslet spillelister og innså at de elsker den samme musikken. Dermed føltes det eneste naturlige å slå seg sammen — og Spilt Melk ble født. Med basstung elektronika, deep house og mørke funky tunes vet duoen akkurat hva de ønsker å formidle på dansegulvet.

Berlesconi (29) har et stort hjerte for elektronisk musikk med paralleller i house, techno og ambient. Lasse som han egentlig heter er dypt interessert i housekultur og spiller musikk som du nødvendigvis ikke alltid har hørt før men får deg til å danse i timesvis.

Mer info: