Blågressorkesteret Hayde får æren av å avrunde campingvognprogrammet i solnedgangen på fjellet. Årets mest romantiske konsert? Antagelig – og med en besetning omtrent like tacky som om det var en elg som stod der: Banjo, Trekkspill, Mandolin, dobro, kontrabass osv… osv… Men frykt ikke, dette er kvalitet fra ende til annen: Bandet har bl.a. representert Norge i Nederland på European World of Bluegrass, headlinet Risør Bluegrassfestival og blitt stemt frem som beste band av publikum på Beeg Bluegrassfestival i Nederland. De har også over 100.000 visninger på sin Youtube-kanal – der hovedvekten av lytterne er påfallende lite ironiske kristne fra sørstatene i USA.

Bli med inn i countrymusikkens mest joviale og dansbare stilart, som vet og kombinere jesus, død, tog og wiskey, med letthet og god sommerstemning.

Mer info: