Den norske produsenten Hasta (Thomas Wesenlund Wahl) er kanskje bare 20 år, men han er allerede en å merke seg navnet til. Han co-produserte gjennombruddslåten til Goldlink, «Dance On Me» fra 2015 og er fra samme norske managementcamp som Cashmere Cat. Soundet – en mørk, ambient vri på hip-hop og trap-beats –stammer fra hans kjærlighet til to kontrastfulle musikksfærer –jazz og norsk black metal. Det er denne miksen som skaper hans unike sound og som skiller han fra de andre unge produsentene som har etablert seg i dagens musikkbilde.

Med en rekke bemerkelsesverdige remikser og produksjoner under beltet, inkludert en remikset versjon av den nye norske pop-kometen, Amanda Delara sin «Paper Paper» og co-produksjonen på Cezinando sin nye hitsingel  «Håper du har plass» har Hasta skapt et unikt lydbilde. Hasta ga ut sin EP Surviving Isolation mai i år, og ser frem til nye slipp høsten 2017.

 

Mer info: