NMG/G-fest erstatter Gucci Mane

Gucci Mane blir erstattet av NMG/G-fest på Kongescenen kl. 19:45 i dag. 

På grunn av en kansellert flygning rakk ikke Gucci Mane sitt videre fly til Norge, og han kommer seg derfor ikke til Tønsberg i tide. Slottsfjell har gjort alt for å bistå i denne uforutsette situasjonen, men det viste seg dessverre å være umulig å løse tidsnok.

Vi er derfor utrolig glade for å annonsere at NMG/G-fest erstatter Gucci Mane på kort varsel. Hip hop-kollektivet holdt en fantastisk, helt stappfull konsert torsdag under Kastellnatt på Red Bull Music Adademy-scenen, og vi gleder oss til å se dem på fjellets største scene i dag. 

Vi vet at mange av dere har gledet dere til dagens konsert, men NMG/G-husets opptreden under Kastellnatt har allerede blitt en snakkis, og vi er overbevist om at kollektivet kommer til å spille fletta av våre publikummere!

De siste 15 årene har kollektivet fra Bergen vært en bauta og en premissleverandør for norsk hip hop. Med et arsenal av hits og stadige bængere har NMG/G-huset spredd seg som en farsott over hele landet. På scenen i dag vil du oppleve Kamelen, Jonas V, KingSkurkOne, DJ Girson og Urørt-vinnerne Dårlig Vane. I tillegg tar hiphop-kollektivet med Snow Boyz, Sushi x KobeLinda Vidala og Emil Stabil for å lage kok som bare bergensere kan!

Foto: Jonathan Vivaas Kise/ Red Bull Music Academy

Mer info: